Handelsbetingelser for Møllegårdens Trætophytter

Booking og bekræftelse

Når du har modtaget en reservationsbekræftelse, betragtes din reservation som bindende. Dette kan ske mundtligt, skriftligt eller via vores bookingsystem. Når du foretager en booking, skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, planlagt ankomst- og afrejsetidspunkt samt den valgte betalingsmetode. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne udleje en trætophytte eller shelter.

Reservationer på Møllegårdens Trætophytter kan kun foretages af personer over 18 år. Forældre eller værger er ansvarlige for mindreåriges bookinger, uanset om de bor i samme shelter eller træhytte.

Fortrydelsesret

Som det fremgår af kapitel 4 i forbrugerloven, kan en reservation af en aftale om logi i form af booking af overnatning i shelter eller trætophytte, ikke refunderes eller annulleres, når først den er foretaget.

Priser & Betaling

Hos Møllegårdens Trætophytter er alle priser i danske kroner og inklusive moms og afgifter, medmindre andet er angivet. Betaling kan ske ved brug af et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online bookingen, herunder Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay og Google Pay.