Om os

Vi vil gerne formidle oplevelser på det smukke Vestsjælland

Vi, Ruth og Poul Bek-Pedersen, er efter mange år som lønmodtagere og landmand gået på pension. Vi er begge folkepensionister og jorden til vores gård er forpagtet ud.

Gården er et traditionelt landbrug med udbygninger, hvor vi har haft en svinebesætning på 40 søer plus opdræt, og som har et jordtilliggende på 28 ha. Jordtilliggende er for lille til at drive et rentabelt landbrug, så vi har set os omkring for at finde andre muligheder for at bringe vores ejendom ind i fremtiden og måske skabe grundlaget for, at en familie kan leve af gårdens aktiviteter. 

Idéen opstod…

Omkring gårdens bygninger findes en plantage af løvtræer på ca. 2 ha tilplantet i starten af 70-erne. Disse træer er i dag omkring 25 m høje og udgør en fin lille skov.

Vi fik den ide, at vi kunne udnytte denne skov, der sammen med gårdens udbygninger kunne udgøre et feriecenter og en kursusgård.

Med vores tætte forbindelse til Fodsporet (ca. 300 m til nærmeste nedkørsel), som er en asfalteret cykelsti mellem Slagelse, Næstved og Skælskør tænker vi, at cykelturister vil være oplagte gæster på shelterpladsen, som åbner for gæster august 2022.

Nærheden til Fodsporet og tanker om hvordan et generationsskifte evt. kan se ud, har givet os inspirationen til at skabe muligheden for et ophold tæt på naturen men med lidt luksus som ”bagtæppe”. 

Shelterplads

Cykelturister, vandringsfolk og andet godtfolk vil blive budt velkommen i 4 luksussheltere, hvor de kan få et bad (også mulighed for udendørs bad) tørret deres tøj (tørreskab), og hvor de kan spise mad lavet over bål i grillhytten, ved den åbne bålplads eller ved servicebygningens udekøkken. Der er 2 km til indkøbsmulighed i Dagli´ Brugsen i Dalmose.  På en regnvejrsdag kan gårdens spændende aktivitetslokale benyttes.

Trætophytter

Efteråret 2022  bygger vi tre trætophytter i kanten af skoven med frit udsyn over marker og med kig til himmel og stjerner gennem vinduer i taget. De placeres på en platform i 4 m højde over jorden. Husene boltes fast til platformen/ terrassedæk og får skoven ”som bagtæppe”. 

Hytterne bliver isolerede til helårsbrug med varmeinstallation, får 4 sovepladser samt badeværelse og køkken. Vi  bygger  Easy Domes huse på 31 m2 – et 10 kantet hus med en kuppel på toppen – tegnet af arkitekt Kari Thomsen, Thorshavn, Færøerne. Vi ønsker at vores kommende gæster skal kunne opleve nogle unikke og særprægede rammer i forhold til det hus/den lejlighed de bor i til hverdag tæt på naturen.  Trætophytterne  forventes færdige til udlejning sommeren 2023.

Har du nogen spørgsmål?

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.